Autorijschool Breda

Ben jij op zoek naar een ervaren autorijschool in Breda? Wil jij graag in een versneld traject je rijbewijs halen? Dan is autorijschool MKDrive in Breda de juiste partij voor jou! Met behulp van een deskundige instructeur en op maat gemaakte lesmethodes ondersteunen wij jou bij het behalen van je rijbewijs.

Versneld traject bij autorijschool Breda

Wil jij snel je rijbewijs halen? Kies dan voor een spoedcursus bij MKDrive. De autorijschool in Breda biedt verschillende pakketten waarmee jij binnen enkele weken in het bezit kan zijn van je eigen rijbewijs. Een spoedcursus is geschikt voor mensen die snel hun rijbewijs in handen willen hebben. Misschien start je met een studie die verder van huis is of moet je voortaan met de auto naar je werk? Een versneld traject is ook geschikt voor mensen die geen behoefte hebben om maandenlang te lessen. Het inplannen van de lessen doe je samen met je vaste rijinstructeur, wanneer het jou uitkomt. Dit betekent dus ook dat je lessen kunt volgen in de avonden of in het weekend. Door te kiezen voor een versneld traject zal je spoedig over de snelwegen van regio Breda en Oosterhout rijden.

Verschillende lespakketten

MKDrive heeft lespakketten in verschillende categorieën: speciale pakketten, spoedpakketten en wanneer nodig ook nog vervolgpakketten. In alle pakketten zitten rijlessen inbegrepen. Bij spoed- en speciale pakketten is dat ook inclusief de theorie- en praktijkexamens. Je kunt bij MKDrive ook kiezen voor losse tarieven. Het is dan mogelijk om per rijles, praktijkexamen of tussentijdse toets te betalen. Lessen bij onze autorijschool in Breda duren 50 minuten. Je wordt hierbij vakkundig begeleid door jouw eigen vaste rijinstructeur. Op deze manier heb je elke keer dezelfde persoon naast je wanneer je in de auto stapt en ben je in goede handen. Dankzij de ervaring van de instructeur weet hij precies op welke manier hij jou alles moeten leren.

Hoog slagingspercentage

Door lessen te volgen bij MKDrive in Breda ben je verzekerd van een lesmethode gebaseerd op jouw talenten en karakter. Je krijgt een vaste rijinstructeur die jouw vorderingen bijhoudt en alles laat verlopen op jouw gewenste tempo. Verder werken wij aan de hand van een instructiekaart. Bij afsluiting van de les wordt de kaart door je instructeur ingevuld. Hij noteert de handelingen die in de les voorbij zijn gekomen en hoe de rijles is afgesloten. Jouw instructeur maakt dan ook meteen de volgende les aan jou bekend, zodat jij je kan voorbereiden op de volgende fase. Door deze op maat gemaakte lesmethode is het ons gelukt om een hoog slagingspercentage te behalen met onze afgereden leerlingen.

Ervaren autorijschool in Breda

Wil jij aan de slag met je eerste rijles? Vraag dan direct een gratis proefles aan! Je kunt kiezen voor een versneld traject of een lesprogramma op maat gemaakt, speciaal voor jou. Voor eventuele vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen. Wij helpen je graag verder.

Autorijschool Breda

Vraag een gratis en vrijblijvende proefles aan!

Liever contact via WhatsApp?