Gratis rijles Breda

Wil je graag komen lessen bij onze rijschool in Breda? Vraag dan eerst een gratis rijles aan. Op die manier kom je erachter of het klikt met je toekomstige rijinstructeur en weet je zeker dat wij de beste partij zijn voor jou. We zien je graag in een van onze MKDrive lesauto’s.

Gratis proefrijles in Breda

Wil jij graag beginnen met het behalen van je rijbewijs en kennis maken met MKDrive? De proefles is gratis en geheel vrijblijvend. We beginnen met een kennismaking tussen de leerling en instructeur, gevolgd door een kleine introductie. Zodra je weet wat je kan verwachten, gaat de les beginnen en kun je achter het stuur gaan zitten. Om jou te laten wennen aan de auto beginnen we rustig aan. Tijdens de vrijblijvende rijles kijkt de instructeur onder andere naar jouw verkeerskennis en inzichten. Dit doet hij om een inschatting te maken hoeveel lessen jij nodig zou kunnen hebben om jouw rijbewijs te halen. Je krijgt van je instructeur uitleg over de verschillende mogelijkheden wanneer je definitief besluit je rijlessen bij ons te volgen. Geef het vooral aan als je iets niet begrijpt of je ergens niet prettig bij voelt. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens het rijden.

De beste rijles voor jou

Autorijschool MKDrive is deskundig en persoonlijk. Wij vinden het belangrijk dat jij leert rijden op jouw manier. Ben je een snelle leerling? Dan kun je samen met jouw instructeur overleggen over de mogelijkheden om jouw traject te versnellen. Doe je het liever rustig aan? Dat is ook geen enkel probleem. Wij passen de lesmethode geheel aan op jouw tempo. Wanneer je moeite hebt met een specifiek onderdeel of handeling wordt hier meer tijd en aandacht aan besteed. Jouw instructeur overlegt met jou wat jij als de beste manier van lessen ervaart en werkt vanuit daar met jou verder. Bij MKDrive sta jij namelijk centraal. Met ons leer jij autorijden op een manier die echt bij jou past. Dus vraag snel die gratis proefles aan en kruip achter het stuur!

Voordelig rijles volgen

Bij MKDrive kun jij op de meest voordelige manier jouw rijbewijs halen. Naast het feit dat wij een gratis proefles bieden aan iedere nieuwe leerling heb je bij ons ook de keuze uit de meest scherp geprijsde lespakketten, zoals ons actiepakket. Je krijgt dan 25 rijlessen, theorieondersteuning in de auto en één praktijkexamen. Dit pakket is afgeprijsd van € 1169,- naar slechts € 1000,-. Wij bieden ook de optie om te betalen in termijnen. Op die manier ben je niet direct een groot bedrag kwijt, maar kun je dit verspreiden. Je kunt dan met een gerust hart verder met jouw rijlessen en je focussen op het halen van je eigen rijbewijs.

Plan jouw gratis rijles in Breda

Meld je aan voor een gratis proefles bij MKDrive in Breda. Je kunt hierdoor kennismaken met jouw toekomstig vaste instructeur en met een manier van lessen die voor jou het beste werkt. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

gratis rijles Breda

Vraag een gratis en vrijblijvende proefles aan!

Liever contact via WhatsApp?