Rijbewijs halen in Breda

Je rijbewijs halen bij een goede rijschool in Breda of de omgeving van Oosterhout? MKDrive helpt jou op een prettige manier voor de eerste keer de weg op. Bij ons leer je veilig, zelfverzekerd en op jouw tempo rijden.

Met de introductiekaart je rijbewijs halen in Breda

Bij MKDrive werken wij aan de hand van een instructiekaart. Na afloop van iedere rijles vult jouw instructeur de kaart in met de gegevens die hij dat lesuur heeft kunnen verzamelen. Welke onderdelen zijn bijvoorbeeld goed gegaan of welke handelingen hebben wat extra aandacht nodig? Door jouw vorderingen in kaart te brengen kunnen wij jouw proces beter monitoren. De kaart bevat alle onderdelen die je moet beheersen voordat je op kunt voor je rijexamen. Jij weet dus vanaf het begin precies wat je kunt verwachten. Bij MKDrive zijn de instructeurs zeer begaan met jouw proces. Je werkt tot je examen met dezelfde instructeur die precies weet op welke manier jij de rijles het beste in je opneemt. Door de instructiekaart kunnen wij jou ook direct op de hoogte stellen van wat je kunt verwachten tijdens de volgende les. Je kunt je hierop dus altijd voorbereiden en stapsgewijs werken naar het behalen van jouw rijbewijs.

Geen enkele rit hetzelfde

Bij autorijschool MKDrive leer jij rijden met plezier! Je leert handelingen, vaardigheden en situaties in het verkeer herkennen die jou helpen met het ontwikkelen van jouw eigen rijstijl. Het is belangrijk dat je ontspannen in de auto zit. Wanneer er spanning heerst maak je sneller fouten. Wij leggen alles stapsgewijs aan je uit terwijl je het proces doorloopt. Ben je nerveus om achter het stuur te stappen? Laat het ons vooral weten. Wij leren je dat alles beter wordt naarmate je vaker gaat rijden. Je leert jouw eigen stijl en voor je het weet zit jij vol zelfvertrouwen achter het stuur. Bij MKDrive is gegarandeerd geen enkele les hetzelfde. Jouw instructeur wisselt verschillende handelingen af om jou alert te houden. Met onze hulp leer jij rijden als de beste!

Op jonge leeftijd jouw rijbewijs halen

Ben jij nog geen 17, maar wil je wel beginnen met rijlessen volgen? Dat kan bij MKDrive! Je kunt bij ons al beginnen met lessen vanaf 16,5. Wanneer je eenmaal 17 jaar bent mag je rijexamen doen en om jouw rijbewijs te behalen. Als je dan slaagt mag je jouw rijbewijs gaan aanvragen bij de gemeente. Je moet echter wel tot je 18e onder begeleiding van een coach rijden. Dit is iemand die vermeld staat op jouw voorlopige rijbewijs, bijvoorbeeld je ouders of grootouders. Ben je eenmaal 18 jaar? Dan ben jij in staat om zelfstandig auto te rijden!

Je haalt jouw rijbewijs in Breda met MKDrive

Ben jij 16,5 jaar of ouder en wil je direct beginnen met rijlessen? Dat kan bij MKDrive. Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij begeleiden jou van begin tot eind bij het behalen van jouw rijbewijs.

Vraag een gratis en vrijblijvende proefles aan!

Liever contact via WhatsApp?