Rijschool Oosterhout

Kun je niet wachten om achter het stuur te kruipen? Dan zoek jij naar een rijschool die jou alles kan leren wat je moet weten. Bij rijschool MKDrive leer jij onder vakkundige begeleiding veilig autorijden. Haal jouw rijbewijs met behulp van rijschool MKDrive in Oosterhout!

Flexibel rijden met rijschool Oosterhout

Wij begrijpen als rijschool dat niet iedereen overdag tijd heeft om rijlessen te volgen. Je kunt daarom bij MKDrive in Oosterhout lessen inplannen wanneer het jou uitkomt. Dat betekent dus ook in de avonden en in het weekend! Samen met jouw instructeur ga je kijken wat voor jou het beste werkt. Wij werken bij MKDrive met een vaste instructeur. Dat wil zeggen dat elke keer wanneer je achter het stuur gaat, dezelfde persoon naast je zal zitten. Dankzij de jarenlange ervaring in de branche weet de instructeur precies hoe hij startende automobilisten over de wegen van Oosterhout moeten leiden.

Stressvrij rijden

Wij snappen dat voor het eerst in de auto stappen een spannende ervaring is. Wij doen er dan ook alles aan om dit voor jou zo prettig mogelijk te maken. Elke leerling is nu eenmaal anders. MKDrive begrijpt dit en stelt daarom voor iedere leerling een op maat gemaakt lesprogramma samen. Bij deze methode kijken wij naar de kwaliteiten van de leerling en baseren de best passende methode. Je kunt bij MKDrive profiteren van een speciale pakketprijs. Je kunt kiezen uit twee verschillende pakketten. Met het actiepakket krijg je voor een bedrag van €1000,- theorieondersteuning in de auto, één praktijkexamen en 25 rijlessen. Kies je voor het startpakket dan krijg je theorieondersteuning in de auto, één praktijkexamen en 10 rijlessen. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor ons spoedpakket. Bij MKDrive kun jij op jouw manier stressvrij je rijbewijs halen. Onze persoonlijke aanpak maakt ons tot een succesvolle rijschool in de omgeving van Oosterhout en Breda.

Rijbewijs halen

Wil jij zo snel mogelijk de weg op? Je kan bij MKDrive al beginnen met lessen vanaf 16,5 jaar. Je kan de lessen inplannen en volgen op jouw eigen tempo. Voel jij niet de behoefte om langdurig te lessen? Kies dan voor een spoedcursus. Met behulp van deze snelcursus haal je sneller je rijbewijs. We starten met een proefles om een schatting te maken hoeveel lessen je nodig heb. Samen met jou kijken we wat het beste bij jou past om jou tijdens het proces zo goed mogelijk te ondersteunen. Op deze manier ben je voor je het weet in het bezit van je eigen rijbewijs.

Jouw rijschool in Oosterhout

Ben jij op zoek naar een ervaren rijschool? Of kun je niet wachten met het behalen van je rijbewijs? Bij MKDrive in Oosterhout kun je altijd beginnen met een gratis proefles. Op die manier ben je zeker van je keuze en ga je met een gerust hart aan de slag met jouw lessen. Vraag direct een gratis proefles aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Rijschool Oosterhout

Vraag een gratis en vrijblijvende proefles aan!

Liever contact via WhatsApp?