Spoedcursus rijbewijs Breda

Met behulp van een spoedcursus ben jij sneller in het bezit van je eigen rijbewijs. Wil jij binnen enkele weken, of zelfs dagen, je rijbewijs halen? Meld je dan aan bij MKDrive in Breda en maak kennis met al onze mogelijkheden.

Sneller je rijbewijs met een spoedcursus in Breda

Wil jij zo snel mogelijk jouw rijbewijs halen? Of heb je geen behoefte om maandenlang bezig te zijn met lessen? Dit is mogelijk. Je kiest dan voor een spoedcursus bij MKDrive in Breda of Oosterhout. Op deze manier haal je jouw rijbewijs binnen enkele weken, of zelfs dagen. In de spoedcursus worden de lessen snel achter elkaar gegeven. Je rijdt dus meerdere keren per week of kiest voor een dubbel lesuur. Wij werken bij MKDrive met flexibele lestijden. Jouw lessen kunnen dus overdag, in de avond of zelfs in het weekend worden ingepland. Dit bepaal je samen met jouw vaste rijinstructeur. Je kunt bij ons kiezen uit drie verschillende spoedcursus pakketten. Je hebt dan de keuze uit 30, 35 of 40 lesuren. Bij elk pakket zit ook theorieondersteuningen en één praktijkexamen inbegrepen. Jij bent voor je het weet in bezit van jouw rijbewijs met behulp van autorijschool MKDrive.

Theoriecertificaat

Wanneer je kiest voor een spoedcursus is het belangrijk dat je op voorhand al in het bezit bent van een theoriecertificaat. Je gaat namelijk direct aan de slag met rijden en je praktijkexamen staat vanaf het begin al gepland. Heb jij nog geen geldig theoriecertificaat in handen? Dan moet je ervoor zorgen dat je het certificaat in het begin van je versnelde traject in bezit hebt. Je gaat namelijk snel aan de slag wanneer je besluit om een spoedcursus te volgen. MKDrive kan je helpen door in de eerste rijlessen extra theorieondersteuning te geven.

Rijschool Breda machtigen

Als je kiest voor een spoedcursus gaat vanaf het begin alles in een versneld traject. Voor de eerste les moet jouw praktijkexamen dus al worden aangevraagd en ingepland. Dit moeten wij voor jou doen. Hiervoor moet jij ons eerst toestemming verlenen. Je kunt dit doen via de website van het CBR. Je vult dan de gegevens van MKDrive in en stuurt deze op. Wij ontvangen vervolgens een mail met daarin de bevestiging van de machtiging. Nu kunnen wij voor jou het praktijkexamen aanvragen. De machtiging blijft geldig totdat je geslaagd bent.

Aan de slag met een spoedcursus voor jouw rijbewijs in Breda?

Ben jij klaar om direct aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en meld je aan bij autorijschool MKDrive. Met onze hulp heb jij voordat je het weet jouw rijbewijs en kun je zelfstandig de weg op. Neem contact met ons op voor verdere informatie of eventuele vragen!

Spoedcursus rijbewijs breda

Vraag een gratis en vrijblijvende proefles aan!

Liever contact via WhatsApp?